Vileda

Vileda Professional

Krpe iz mikrovlaken so vaš vsakodnevni partner za mokro in suho brisanje. Uporabite Vileda krpe iz mikrovlaken za enkratno uporabo ali večkratno uporabo glede na obseg vašega čiščenja. Na voljo so vam tudi večja pakiranja krp za primere, ko boste jih potrebovali več ob enem čiščenju ali pa boste čistili različne površine in potrebujete različne tipe krp. Za različne sorte mokrega in suhega brisanja boste potrebovali različne krpe. Vileda Professional vam nudi celotno paleto debelin in vpojnosti od gobastih krp, mikrofibre krp za hitro brisanje, debelejše mikrofibre krpe za brisanje že mokrih površin ali pa suhe krpe iz linije Tuff, ki ne bodo puščale lis risov in naelektrene površine.

Krpa iz mikrovlaken je sedaj tudi na voljo za enkratno uporabo
Mikro krpa je nepogrešljiv del čistilne opreme za čistilne servise. Sedaj pa vam Vileda predstavlja novost - mikrofibre krpa za enkratno uporabo. Le odtrgate in pobrišete. Hitro in enostavno, brez lis in prask na površini.

V podjetju Vileda Professional razvijajo in izdelujejo vrhunske rešitve za čiščenje na različnih področjih uporabe, kot so zdravstvo, kontrolirana področja, čiščenje splošnih stavb in HoReCa čiščenje.
Z več kot 60 letnimi izkušnjami v poslu, pri Viledi vedo, kaj potrebujejo profesionalni uporabniki v različnih okoljih in nudijo rešitve, ki pomagajo čistiti hitreje, učinkoviteje in z nižjimi skupnimi stroški.